.FOLLOWERS

.NOTES FOR TODAY

.:: UPDATE ::.

.LATEST NEWS.

(: YAYA :)
.sabar itu separuh daripada iman

.bad mood >,<'

.APASAL KORANG NK BUAT KECOH KT BLOG AKU!!!

.SANGAT MARAH!!!

.MY PLAYLiST




Gratisan Musik
REDHA
INTEAM
DEVIL OR ANGLE???
.:: 22november09 ::.

hehehe, saje nak wat gempak title post nih.. emm~ lame dah yaya x mengupdate blog nih kn? kn?.. saje nak menyepikan diri, ye lah hari demi hari asek mamam hati saje.. tuhan saje la yang tahu.. kalo mamam sambal jawe hati + paru macam tiap-tiap hari raye tu x pe la jugak.. seDAPPP!!!!... tapi yang ni~~~

isk isk MyEm0.Com
(ish~ ish~ dah! dah! ni bkn nk wat entri sedih)

okep, berbalik pada tajuk..kui kui.. emm bile 2 insan berjumpa pasti ade orang ke-tiga kan? orang ketiga tu korang pempaham la sape..

(woo~ rancakny mereka berbual)

hehehe.. tapi tidak bagi kami.. (sory la yer kakak ku,saje nk wat publisiti picture nih) kui kui x de modal mau wat entri.. emm~ macam ni la kami adik-beradik.. dekat rumah, kalo nak keluar dengan seseorang abah tak kasi kuar berdua.. time dekat kolej dulu pun same, nak kuar x kisah la dengan bf ke @ dengan member2 ke mesti contek abah.. kalo abah x kasi, kte kau-tim dengan mak.. n mak mesti kasi punye.. kui kui cayunk MIMIK! (name comel mak yg kami panggil) x pernah menghampakn anak-anakny..MyEm0.Com

ape lagi, tugas yaya sebagai 'angle' x berdaftar nih hanya akan menghabiskn duit kakak tersayang.. muehehehe~ ala bukan habiskn duit ape sangat, cume mintak belanja makan aje.. lapar bangat time nih.. sampai je kat food court BP MALL trus oder nasi pattaya n milo ais.. tu je la menu yaya bile makan kt citu... lepas tu abg fuze ajak kakak pegi melukis potret.. abg fuze cakap impian dia sejak zaman kampus dulu.. mule2 yaya nak join jugak, tapi bile tengok akk macam 'patung' je kat kerusi tu.. huhu x kuase i..

(akk cakap leher dy tegang je time nih..kui kui kecian~)

(tengok abg fuze, cenyum aje..almaklum la tercapai impian dy sekian lame bersame org tercinta pulak tu)

emm, 1 muke mau mkn 15 minit la jugak.. lotih menunggu kat tepi dorg nih.. ape-ape pun hasilnya memuaskn jugak.. tengok nih

(ha~ siap bergambar dgn pakcik pelukis jugak tuh!)

(yaya pn x lepaskan peluang jugak! muehehehe)

muke abg hafiz nih macam PIERRE ANDRE kn? hehe kalo sape2 nak no tipon dy, amik la kt banner blakang yaya tu..kui kui kuiMyEm0.Com


0 Responses

Post a Comment