.FOLLOWERS

.NOTES FOR TODAY

.:: UPDATE ::.

.LATEST NEWS.

(: YAYA :)
.sabar itu separuh daripada iman

.bad mood >,<'

.APASAL KORANG NK BUAT KECOH KT BLOG AKU!!!

.SANGAT MARAH!!!

.MY PLAYLiST




Gratisan Musik
REDHA
INTEAM
CHILDHOOD
.huhuhu ni time yaya techip2 dulu lorh.. banyak lagi..tapi yaya bagi tengok yang ni je la..nanti tak larat pulak!!!




.ni yaya x tahu la siapa yang acah yaya.. sampai ketawa lebar macam tuh.. huhuhu
.ni yaya baru lepas nangis... kak yun nyorokan mak dalam bilik.. hehehe
.ni kat rumah atok time raya..(raya pakai gaun ek?) x pe yaya x sosah pon
(^,~)v



Labels: 0 comments |
RENUNG-RENUNGKANLAH

.Dalam kehidupan kita,ALLAH S.W.T akan bagi 1 je peluang untuk kite berjumpa dengan orang yang betul2 menyayangi diri kita, sekiranya kita leka, kita akan kehilangannya buat selamanya, tetapi kita tidak pernah tahu siapakah orangnya, jika kita sendiri tak pernah sedar dan tidak prnah mencuba untuk menilai kehadirannya, mungkin setelah segalanya berlalu dan kita sudah kehilangannya, masa itu baru la kita mula sedar kehadirannya cukup bermakna, tapi mungkin kita tidak brpeluang lagi untuk memilikinya..


"Jadi, fahamilah hati seorang itu degan sedalamnya dan curahknlah rasa kasih sayang padanya dengan seikhlas hati...."



RINDUNYA KAWAN2 SEKOLEJ

.emmm~ tibe2 je teringat balik time2 mude2 dulu di KPTM Kota Bharu, Kelantan dari 2006-2009
rindu kt sume awan2 aq..

.kalo nak tunjukkan pada korang picture sem1-sem5 mmg x abis la yaya nak cite... hehehe... yaya just tunjukkn my best frnz time kt KPTM yg paling-paling yaya sayang

.ha, 2 org ni roomate yaya dari sem 1 duk di hostel sampai la sem 5 duk di uma sewa...ha? nak tau ckit tentang dorg?
k.akma
.orang penang, walaupun tegas tapp ati baik sangat..banyak bantu yaya dalam sulit @ mulit... hehehehehe

ika
.orang muar johor, uihhh~ banyak peminat nih.. yaya dengan dia da macam kmbr (org kate la) mane2 je kitaorg pergi mesti same2 & yaya lupe nak bagi tau lect yang kitaorang ni bukan kembar... (ye la kalo sorg dua yang tanya ktorg blh lg jwb kwn, tp bile da rmai yg tny, yaya n ika pn tipu la yg ktorg ni mmg kmbr) yaya pn x tau la tang mane kembarny.. lalalalalala

.ok yg next ni sume mmbr2 sekuiah muliah yaya dri sem 1 - sem 5.. n bile duk uma sewa je (sem 5), bru la kami dpt tido sekatil
opssssss!!!

ana
.org perak, dia ni penyayang kt mmber2 dia.. lain dri yg lain penyayang dia, terharu yaya dpt knl dia.. pendek kate org, 'cubit peha knn, peha kiri terasa' ...

mizah
.aha!!! ni mmbr sekpale yaya.. org pahang, bab2 nk main dgn dia la.. kecik2 + noty dia nih... kalo de game yg jnis dlm folder tu (spiderman, dinner dash, n act)... yaya dgn dia la yg pling teror main

2 ni org klate

dirah

.dirah nih mmbr sesoseh yaya.. yaya blaja dialek klntan dri dio la.. ehek terkechek sudeyyy... yg yaya muskil bab dia nih, serba serbi mudah... itu x kisah, ini x kisah.. rajin pn rajin (smpai jiran sblh pny smpah pn dia sapu) jd isteri nih, alahai..mcm klik kt MUDAH.com... hahahaha

lynn
.minah nih, x thu la.. yaya bg contoh..yaya n lynn oder kue tiau ladna... bhan2 ny mcm2... yaya da abis mkn, si lynn ni bru 2 sudu... mee tu d tarik, d putuskn, d gulung2 + d kmas rapi, d tiup dlm 3 minit bru ngap... kunyah lak mmg ikut sunnah (44 gigitan) makan mmg sopan + lembut je orgny ... korg x caye? yaya da 3 thn kwn dgn dia smpi skrg pn yaya x cye.. hehehe


nadra
.org ganu, dia nih 'cikgu' ktorg.. kagum ckit dgn dia.. yaya berhmps pulas smpi t'belit lidah mghapal nk exam.. dia blh g shoping..adess~pempaham je la kn.. manis je orgny + murah senyuman... vokal? mcm ct nurhaliza

k.asma
.org ganu gak, kne dgr ckp dia..kalo x nnt dia mrajuk.. hehehe

along + ita + ayu

.klate, perak n pahang... ha dorg nih kembar 3... mane g ber3 je.. kalo ilang sorg mkneny ilang p tndas la tu..